Post by pawoderrattgrin on Mar 5, 2022 3:45:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Deer Hunting Covert Sniper Hunter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Deer Hunting Covert Sniper Hunter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ otključavanje kristala ▞▞▞
▞▞▞ Deer Hunting Covert Sniper Hunter 2022 version ▞▞▞
Igra je prestala raditi, Trash
Užasno je što jedva pomičeš sve što postoji. Je 100 razina ne igraj i dosadno je!!!!!!!!!!!!!!!!Uopće nije kao na slikama jer se životinje niti ne bore jedna protiv druge mislio sam da će biti zabavno, ali ne, stvarno je dosadno i previše oglasa 1 krug 100 oglasa molim ne igrajte ovu igru učinit će vas dosadnim
❤
Air Hockey Väljakutse Spordimängud pgr
Nema mogućnosti davanja 0 zvjezdica...mrzim ovu igru
Krajolik je super, izgled je tako realističan.
Upravo sam počeo svirati do sada tako dobro👍
Sranje! Ne pucate iz pištolja puštajući okvir. U ovoj igri nema vremena, to je kao da se gurate s nekim tko diše preteško, to je sranje. Sranje je!!!
Nišanski sustav je užasan, prst vam smeta u nišanu. Odatle, pucanj u srce ili stražnji dio vrata nije ubojstvo, čak ni pucanj u oko. Zatim, naravno, klizište oglasa...
Ima stvarno životno iskustvo
Solidna igra na ovom svijetu najbolja
Lov na jelene tajno sni... RAtethisapp
To je dosadna igra. Uvijek iznova nalazite istu stvar.
Deer Hunting Covert Sniper Hunter Ajanviete qat
Sviđa mi se ova igra jer je vrlo zabavna što hvatate oko i pucate u jelena kako biste zaradili novac
Dao mi je dodatak za ovu igru to je bio lovac na zov divljine. Mislio sam da je na mobilnom, sada kad idem preuzeti igru nije ništa poput call of the wild.
ima jaaaaaaaaaaaaaa ludih trenutaka pokaži reklame da mi dosadi (oglasi me dovode do ludila)
Dobra grafika s izvrsnom kontrolom
Deer Hunting Covert Sniper Hunter ง่ายๆ gjnd
Igra je zabavna za oslobađanje od dosade
Vrlo cool igra poput grafike
ovo je prokleta igra, to je gubljenje vremena i energije jer za mrtve treba ići k vragu
تقيله
Tako zadivljujuće
Super igra
Tajni lov na jelene
Dobra igra, vrlo zanimljiva.. Uživam u ovoj igri
Ovo je lijepa i zanimljiva igra
Nije dobro
Vrlo loša igra i slpw cilj kada prestanete ciljati pola sekunde, puca vrlo loša igra niske kvalitete grafike,
Octafx oglašavanje je neugodno, ne možemo zatvoriti prestati oglašavati takvu aplikaciju
Najbolja igra za lovce, ali u čišćenju od štetočina
Početak je lijep
Igra upravo završava nakon razine 159. Gubljenje vremena.
Odlično je
U redu je sporo punjenje
Volim lov, ne bih to mogao u stvarnom životu, ali ovo je više nego dovoljno za grljenje drveća...
Programeri ove igre pušili su crack 3 tjedna i smislili ovu nevjerojatnu hrpu!
Gomila ubilačke zabave!
Otpad. Ne preuzimajte ovu igru. Osim toga, ima 30 sekundi oglasa svakih 10 sekundi igre.
To je dobra igra i stvarno je cijenim
Deer Hunting Covert Sniper Hunter عمومی gbg
Rade li kupovine??? Moji ne
Igra prolaska vremena
Dobra grafika dobre kontrole. Tek sam počeo s igrom i za sada uživam. J Marion Quebec Kanada
Tako lako kontrolirati i usmjeravati
Isjeidne
Previše dodataka
Bez komentara
Deer Hunting Covert Sniper Hunter Kasual ipg
Uživao sam u igri. Pa sam mislio da ću kupiti paket od 9,99 dolara i dobiti 120 000 dolara za najbolji pištolj. Nakon što sam dvaput kupio paket i naplatio mi je 14,95 AUD po paketu, nisam dobio novac od igre. Ova igra je uzela otprilike 30 dolara s mog računa i nije dala ništa zauzvrat, to se zove krađa putem obmane. Riješite problem i ponovno ću napisati svoju recenziju u skladu s tim. Ažuriranje Deinstalirao sam igru prije 2 dana. Vratite novac za transakcije ili me kontaktirajte izravno.
Ovo je lijepa igra
Sjajna grafika i osjećaj, ali... Lov? Više kao pucanje životinja koje samo stoje (krave i zebre stvarno Jedinstvo?) Gdje je lov, stabljika staza? I usput, 1. puška je poluautomatska m14, a ne munja...zašto stalno nabacujem unajmiti nekoga tko zna oružje za lovačku igru
Loše