Post by pawoderrattgrin on Mar 5, 2022 3:42:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Mario Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Mario Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje więcej złota ▞▞▞
▞▞▞ Super Mario Run 2022 version ▞▞▞
Tragincznej.
Remix 10 ma to ustawienie, w którym nie możesz zdobyć wszystkich monet, jeśli masz moc gwiazdy lub nie masz grzyba. Lubi też, gdy bańka z przedmiotem unosi się nad twoją głową przez minutę, zanim zdążysz ją chwycić, ale najgorsze w tej chwili jest to, że gra ciągle się zawiesza lub ma problemy z połączeniem, nawet po odinstalowaniu i ponownej instalacji.
Super gra ale jest płatna. W dodatku musisz musieć żeby raz zagrać w Remix10 musisz czekać pół godziny. Jeżeli krócej by się czekało oraz gdyby gra była w 100% darmowa dałbym mocne pięć gwiazdek
tylko 1wszy świat za darmo, okey rozumiem ale mogli by chociaz za jakieś monety dać możliwić następnych, 45zł za możliwość mobile która się znudzi po tygodniu do troche za dużo
10 funtów za małą grę to po prostu śmieszne...
Nudna gra. Wiem że potem są nagrody w koncie Nintendo ale ta gra to badzief. 👎.
Gra jest bardzo fajna ale trzeba płacić za 6 świat
Dobrze, dopóki nie odblokujesz wszystkich poziomów. Sprawiają, że czarne monety na niektórych poziomach są niemożliwe do zdobycia. Cały mój dom próbowałem, żeby żaden z nich nie mógł tego zrobić🤷♀️. W grze wszystko przebiega powoli. A zdobywanie kolejnych poziomów zajmuje kilka dni. Nie dostaniesz doładowań biletów, nawet jeśli kupisz grę, musisz je wygrać, a jeśli ich nie masz, nie możesz awansować, robiąc rajd. Szczerze mówiąc, to po prostu do bani, nie przypomina żadnej gry Nintendo, w którą grałem, trochę rozczarowujące.
Niesamowita gra i niesamowicie rozczarowująca. Zapobieganie piractwu jest dobre, ale nie kosztem tego, że moje dzieci nie mogą grać bez internetu, nawet po tym, jak zapłacimy za tę grę. To bolesne, ponieważ dorastałem z NES, a teraz moje dzieci dorastają z Wii, Wii U i Switchem, a teraz nie mogę pozwolić im grać w tę grę, chyba że mamy internet. Wstydliwa decyzja, która daje czarny znak tej uroczej grze. Zmień to lub zezwól na odprawę raz w tygodniu, a przyznam ci 5 gwiazdek, na które by zasługiwał?
Fajne
Płyta
Hamstwo trzeba płacić za:toady, Poziomy na Tour I NIEPOTRZEBNIE Na POSTACIE MUSZĘ GRAĆ TYLKO JOSZIM I DAISY NIE KUXXA gry na Nintendo na zą bez dodatków ALE NA TELEFON?!?!?!! USUŃCIE TEŻ GÓWNOOOOOOOOOOOOOOOOO
To świetna gra, ale po pewnym czasie przestała działać i zapłaciłem za nią 10 $, a następnie musiałem ją zainstalować ponownie, a następnie zapłacić za nią ponownie, zrób to, aby zachować zakup nawet po odinstalowaniu, więc jeśli ktoś chce zagrać ponownie wciąż mają każdy poziom. Jeśli możesz sprawić, że zachowasz zakup nawet po jego odinstalowaniu, byłoby świetnie.
Nieciekawe Mi się nie podobać poza tym kocham żółwie i na bije te biedne żółwie Moim zdanie jest głupie!
Niedawno kupiłem tę grę dla mojego syna na jego tablecie z systemem Android. A kiedy poszedłem zainstalować grę na jego telefonie, prosi mnie o ponowne zakupienie gry? Nigdy wcześniej nie miałem tego problemu. Zwykle, gdy kupuję dla niego aplikację lub grę, może w nie grać na swoich urządzeniach bez konieczności ponownego zakupu. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc w odpowiedzi na to pytanie. Dziękuję Ci! Ps. Pomocniczy adres e-mail został zwrócony.Podoba mi się gra trasa rajd remiks jest dobry, ale zrobiłem 2 gwiazdki, ponieważ ŚCIANA WYNAGRODZENIA to naprawdę denerwuje mnie, że nie mogę kontynuować, bardzo nie lubię, więc proszę usuń ściankę wypłat, a dam temu 5 gwiazdek i będę bardzo doceń, POZBYWAJ SIĘ PŁATNOŚCI NIKT NIE GRAJ W TĘ GRĘ TO TYLKO CIĘ ZAWIEDZI
Spoko Gra
HAWK: Airplane Space games ஆர்கேட் ucz
Gra na chwilę, 20 minut i po czasie, gdy skończymy zabawę zapewniać poziom, 40 złotych aby grać dalej. Przyjemnie się gra, lecz za krótko.
Super Mario Run Action nrx
Dostałem Mario Run w 2016 roku, odkryłem go na nowo trzy dni temu. Od tego czasu spędziłam ponad 13 godzin pracując w mojej małej wiosce i jestem w pełni przygotowana na to, aby spędzić o wiele więcej. Od lat nie czułam takiej radości. Czuję się ponownie związany z moją młodością. Każda ropucha, którą wygram, jest tak satysfakcjonująca, że przysięgam, że nie przestanę, dopóki nie będę miała ich wszystkich. Stworzę armię wesołych małych ropuch w różnych kolorach. W te krótkie dni poświęciłem godziny snu i poświęcę znacznie więcej, aby zbudować moją wioskę. Kocham tę grę bardziej niż siebie. To więcej niż gra, to jest teraz moje życie.
Super Mario Run 액션 jat
Nie będę wyglądała 40 zł na kogoś, kto już chce kupić prezent dla z rodziny lub coś dla kogoś
Dobra gra lubię mario
Uwielbiałem tę grę. Gra była fajna i trudna, jednak po zakończeniu gry w eoyrld musisz zapłacić dziesięć dolarów, aby zdobyć ostatnie światy. To totalna strata czasu, próbując pokonać pierwszy świat, ponieważ musisz płacić, aby grać dalej. Myślałem, że świat drugi zostanie odblokowany, gdy skończę świat pierwszy, ale się myliłem. Rozumiem, dlaczego ma tylko 3 gwiazdki?
niemam w tej grze żadnego wyboru
Super Mario Run Acción ghnp
Trochę podobała mi się ta gra, ale nie mogłem przejść do następnych poziomów, ponieważ powiedział, że potrzebuję profilu nintendo... To trochę do bani... Możesz też robić smash bros. W przypadku telefonów komórkowych byłoby fajnie.
Żenada Żenada Jeszcze raz Żenada...
Strasznie nie mogę przejść do okresu gry, ponieważ mój rzeczywisty czas na świecie jest wyłączony. Nie potrzebuję tego do grania w grę
Zainstalowałem tę grę 2 razy, ale za każdym razem, gdy ją uruchamiam, pojawia się błąd z kodem wsparcia 804-7912
Działa szybko na Moto 2. Wyczyść Androida Fajna gra, ale za droga. Jest mnóstwo darmowych gier, a Mario Run to jedyna gra dla biegaczy. Nic oryginalnego. Nic mnie tu nie zatrzyma.
Brak języka polskiego, do tego co chwilę błąd 804-5100
Drogie Nintendo, bardzo lubię wasze gry. Ale naprawdę za 45 zł to ja sobie wolę kupić na 3DS kilka gier NES. Zmieńcie na tańsze lub za darmo. w będzie pięć gwiazdek. Pozdrawiam
Super Mario Run Action dzxi
Dobrze się bawię, ale aby móc grać, muszę zapłacić, a jeśli jest jakaś aktualizacja, powiedz, aby zaktualizować lub nie mogę grać
Super gra pszeszkody som rożne ale wolno mario no ale superpolecam tom gre naprawde ja dopiero jom instaluje nadia
wygląda świetnie!ale niestety nie miałem okazji grać b/c, mówi mi, że czas na moim telefonie jest nieprawidłowy () i zamyka aplikację. Sprawdziłem i dwukrotnie sprawdziłem, czy czas na moim telefonie jest dokładny (co to jest), ale nadal mam ten sam problem. Co daje??? Wrócę do tej recenzji, gdy będę mógł zagrać w grę
Zawsze rozczarowany wdrażaniem każdej gry Nintendo. Prawdziwa satysfakcja dis. Infact nigdy nie miał okazji wypróbować prawdziwej gry z powodu tego bolesnego procesu.
Pierwsze 4 etapy są darmowe. Wszystko po tym jest zamknięte pod zaporą. Sama gra jest dobrze wykonana i działa płynnie. Jednak ta gra ma wiele mikropłatności, podobnie jak każda inna gra. Świetnie, jeśli jesteś zagorzałym fanem mario. Jeśli nie, na rynku są lepsze gry.