Post by pawoderrattgrin on Mar 5, 2022 3:36:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bullet Angel: Xshot Mission M ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bullet Angel: Xshot Mission M IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ reklamos kredito kodai ▞▞▞
▞▞▞ Bullet Angel: Xshot Mission M 2022 version ▞▞▞
Geras žaidimas, bet atnaujinimas visada yra problema
labai buggy. Valdymas ir judesiai yra nepatogūs. Kai kuriuose žemėlapiuose kartais pasirodo juodas ekranas. Kartais net nepakraunant priešo komandos jau savo pusėje. Žemėlapiai labai maži. Labai padėjo taikymas. Jei jį išjungsite, rankinis taikymas atrodo grubus. Jei žaisite CODM arba PUBGM, šis žaidimas atrodys kaip arkadinis šaudymo žaidimas. Nesitikėk daug.
Vėl negaliu atnaujinti.. sako reikia atlaisvinti vietos, nors turiu 2gb
Bullet Angel: Xshot Mission M Action aqj
Bullet Angel: Xshot Mission M Darbības spēles mnb
Gerai. Bet vienintelė problema yra veikėjo judėjimo greitis bombos režimu yra lėtas, kaip aš galiu tai išspręsti? Be to, serveris taip vėluoja, net jei turiu greitesnį interneto ryšį
Pataisykite automatinį šio žaidimo išjungimą, aš susidūriau su automatiniu šio žaidimo išjungimu nuo vakar, net aš turiu 6 GB RAM telefoną sutvarkyti tai kuo greičiau ir sumos vėlavimas, tikiuosi, kad greitai tai ištaisysite, ačiū 👍
Gražus žaidimas. Tačiau jis nėra pakankamai pilnas, jame vis tiek yra klaidų. Bet nesijaudinkite, tai vis tiek geras žaidimas 😉👍🔥🖤.
Gaukite OCEANIC SERVERS!!!! Mano ping yra 145-150 ms, man patinka šis žaidimas, bet netęsiu, jei jis ir toliau vėluoja!!!
kodėl, kai noriu pakeisti ginklus inventoriuje, kodėl sakoma, kad kuprinės taupymas nepavyko?
Šaunus žaidimas man jis labai patinka, tikiuosi, kad greitu metu pridėsite sistemą, kurioje galėsite paversti perdirbimo taškus į ornamento taškus ir atvirkščiai, taigi tai yra labai geras šaudyklės fps žaidimas, labai gera grafika, gražūs ginklai ir net ne toxic žaidėjai, o, beje, neturėtumėte pridėti šio žaidimo prie kompiuterio, nes tai suteiks ne mobiliesiems žaidėjams labai didelį žaidimo pranašumą. Tai viskas (GEROS DIENOS KŪRĖJAS!)
Sveiki kūrėjai, šis žaidimas yra nuostabus, turiu 3 pasiūlymus, ar galite padaryti simbolių HP 500 arba 1000 AG ir pridėti TPP režimą, o galiausiai, ar galite šiek tiek padidinti žemėlapį, ačiū kūrėjams.
MAN TAI PATINKA! nostalgija tikra! Net jei galimybės nėra pakankamai geros, bet jūs jau padarėte labai gerą darbą konvertuodami iš kompiuterio į mobilųjį žaidimą. Aš žinau, kad tai vis dar yra beta serveris, todėl jis yra priimtinas dėl klaidų ir mobilumo. Tęskite darbą!
Tiems, kurie nežino, tai iš pradžių iš PC žaidimo, pavadinto M.A.T. prisijungęs. jis išgarsėjo 2008–2016 m. Tai senas žaidimas, spalvingas. Jie neseniai įžengė į mobiliųjų telefonų platformą. todėl duokite jiems laiko tobulėti. mobilusis ir kompiuteris skiriasi. Mylėk šį žaidimą
Aš tikrai myliu jūsų žaidimą, bet sukūriau daugiau ugnies charakterio judėjimo.
Gera grafika ir žaidimo detalės yra labai geros, o geriau ta nemokama ugnis 🔥 🔥
Man patinka šis žaidimas, bet minusas yra tas, kad žaidžiant žaidimas visada stringa. Daugelis žmonių, su kuriais žaidžiau žaidimą, sakė, kad jiems taip nutinka daug laiko. Tikiuosi, kad jums pavyks išspręsti šią problemą ir galbūt galėsiu jus įvertinti 5 žvaigždutėmis.
Mano paskyra nustatyta iš naujo ir aš negaliu atsilikti. Pataisykite „Bullet Angel“, pls
Man patinka žaidimas ir žaidžiau jį kasdien, bet išspręskite problemas. Daugelis žaidėjų susiduria su vėlavimu, vėlavimu ir tinklo problemomis
Šis žaidimas yra nuostabus, panašus į Assault Fire asmeniniame kompiuteryje, pridėkite zombių režimą
Tai labai šaunus ir geriausias žaidimas🤩 Žaidžiu visą laiką😊nes tai geriausias
Sveiki👋 Man labai patinka žaidimas, žaidimas yra geras ir kokybiškas. Bet geriau, jei pridėsite skaidrę ir slyskite🙏😭🥺
Žaidimas buvo smagus, bet staiga tinklai kažkodėl labai susilpnėjo ir dabar aš negaliu net žaisti laddermatch, neprarasdamas savo gretų...... tačiau sutvarkykite serverius, vestibiulio ping yra 70-aisiais, bet kai prasidėjo rungtynės, jis šoktelėjo ir išaugo per 250s, todėl žaidimas tapo nežaidžiamas. Mano internetas greitas btw...
Tiesą sakant, žaidimas buvo puikus.. jis turi potencialą dalyvauti Esport ateityje.. bet mano vienintelis skundas buvo rungtynės, todėl jos buvo tikrai niūrios, kartais bendrauji su žmonėmis, kurie žaidžia kaip Ai... kaip tiesiogine prasme. . Tai FP žaidimas, jis turi būti konkurencingesnis.
Tai tikrai smagus žaidimas. Automatinio fotografavimo režimas tikrai naudingas, bet manau, kad jums reikia pasigaminti kai kuriuos drabužius ir aksesuarus, kuriuose būtų naudojamos monetos, o ne deimantai, todėl ne visi galime sau leisti pirkti deimantus. Taigi prašau pagalvoti apie tai.
Turi keletą hekerių... ir kiekvieną kartą, kai žaidžiu laiptų lenktynes... kažkas turi meistriškas kopėčias... ačiū, kad sukūrėte šį žaidimą ir mummy evo režimą!
Pirmą kartą žaidžiau šiuo žaidimu ir šis žaidimas yra vienas prasčiausių. Po kiekvienų rungtynių žaidimas mane išmuša. Ir aš net negaunu tinkamo atlygio už savo rezultatą. Tikras laiko, erdvės ir interneto švaistymas.
Žmogau , aš tave ištrauksiu , žmogau . Daugelis žaidėjų išeina iš žaidimo arba afk, kai mirė kelis kartus =/ be to, jis atsiliko labiausiai, palyginti su 3 GB žaidimais. aš mirtinai rimta.
Endless Fables 2: Frozen Path Nuotykių pto
geras žaidimas VERY BAD LAG. jie įtraukia jus į žaidimą, kuris įpusėjo, ir atima jūsų taškus. Kita komanda turėjo 12 pt iki mano komandos įkrovimo, žaidimas baigėsi mažiau nei minutę nuo jo pradžios (man) žaidimas leidžia vaikščioti ir šaudyti kas pirmas įkelia. Tai sumažina mano bendrus rezultatus. Pataisykite tai ir aš pakeisiu savo apžvalgą. Jie turėtų sumažinti sumą, kuri būtų išskaičiuojama bent per pusę arba visai nesumažėti, jei kas nors išjungtų kopėčių režimą (komandos draugams).
Negaliu prisijungti naudojant fb paskyrą, taip nusivyliau, švaistau pinigus žaidžiant šį žaidimą,
Aš žaidžiau daug kadrų per sekundę, o šis yra keistas. Pirma, serveris vėluoja, o ne mano ping yra 75 ms. Man patinka šokio mechanikas ir jis yra unikalus, bet gydymas yra lėtas būdas. Tu buvai kaip B-BAKA! mūšio lauke. Žinau, kad šis žaidimas yra naujas, ir žinau, kad vėliau jis tobulės, todėl stenkitės.
Automatinis gedimas meniu ekrane po 2021-10-28 atnaujinimo. Pataisykite tai. Redaguoti iki 5 žvaigždučių: Lamat
PUIKU! dabar tik laukiu kol baigsis priežiūra. Tada aš atnaujinsiu savo apžvalgą 😘 [taisyti] gerai. Žaidimas yra PASAKAS! Jis turi skirtingus režimus, kuriuos galiu žaisti su draugais! Tačiau žaidimas vėluoja, bet galbūt problema mano telefone. Taip, PUIKUS ŽAIDIMAS!😘😘😘
Bullet Angel: MAT on Mobile 動作 tesv
Žaidimas yra gana geras, o žaidimo eiga yra nuostabi
Ping visada aukštas & taigi delskite, pataisykite & pagerinti ryšį..Eiti valdymas nėra toks sklandus, kaip krizinis veiksmas..Daugelis žaidėjų žaidžia šį žaidimą naudodami emuliatorių, PC VS PHONE visada laimi asmeninį kompiuterį. Sunku nužudyti priešą ir amp; žaisti varžybas arba reitingą, nes ping visada viršija 100 ..Matau, kad man nutinka daug klaidų, kai pingas aukštas (1 pavyzdys: kai mirštate, negalite vėl atsirasti komandos mirties rungtynėse) (2 pavyzdys: kai kas nors nepriima rungtynių kopėčiose) rungtynės, sistema pasakė, kad aš nepriimu rungtynių ir, deja, skiriu man baudą)
Bullet Angel: Xshot Mission M Action ypd
Prašome pridėti mūšio lauką
Man patinka šis žaidimas, bet bet tada žaidimo mb rodomas aukštai, prašome sumažinti, pvz., 340 MB arba 450 mb 😄🤨 Grafika taip pat gera, pvz., Pubg arba freefire. Turiu žaisti šį žaidimą, prašau, arba daryk tai 200 mb, tada pamatysite, kad viskas bus atsisiųsta Žaidimą taip pat atsisiųsiu, todėl sumažinkite MB iki 340 mb / 450 mb / 200 mb 200 mb yra geriausias MB, todėl prašau, darykite tai 200 mb.
Sveiki! Štai mano labai nuoširdi apžvalga apie jūsų žaidimą: 1. Šis žaidimas yra panašus į CF, tačiau išskirtinės žaidimo savybės yra personažai, kurie, atrodo, galite žaisti pasimatymus internete; Taip pat galite šokti, kad atkurtumėte sveikatą. 2. Pasirinktiniame HUD yra šiek tiek klaidos, kiti mygtukai keičiasi man žaidžiant. 3. Veikėjų judėjimo greitis tikrai lėtas, net ir su peiliais. Gal šiek tiek padidinti? Apskritai į šį žaidimą tikėjausi daug, prašome kuo greičiau patobulinti klaidas.
Na, tai geras žaidimas, bet labai atsilieka, o mano ryšys buvo geras, pataisykite tai
Geras žaidimas žaidimų parduotuvėje, bet nėra trečiojo asmens vaizdo, pakeiskite jį kaip nemokamą ugnį, prašau 🙏
Turi tokių trūkumų kaip A. Jautrumas – 100 yra per mažas ir jaučiasi keistai su tam tikru vėlavimu. B. Judėjimas – turėtų būti labiau optimizuotas C.Pay2Win – net jei nepradėjote žaidimo, jame yra užuominų apie daugybę ginklų ir dėžių, kurias reikia įsigyti už tikrus pinigus. Taip pat vardo keitimui reikia tikrų pinigų D. Šokio gydymo koncepcija nenaudinga – tai faktas; bnes žemėlapiai nėra tokie dideli, o šokiai yra niūrūs
Ačiū po atnaujinimo, daugelis dalykų buvo pataisyti, todėl skyriau 5 žvaigždutes
Bullet Angel: Xshot Mission M Aksyon nwf
Geras žaidimas, bet labai lėtas. Norint žaisti šį žaidimą, reikia naudoti aukštą internetą. Mano atmintis yra laisva 50 GB, o internetas geras, nes galiu gerai žiūrėti youtube ir tik tok.
Šis žaidimas akivaizdžiai moka laimėjimą. Turtingiems žmonėms. Turite išleisti pinigus, kad gautumėte galingesnį daikto atributą, suteikiantį jums pranašumų. Man patinka, kaip jis sugrąžina MAT prisiminimus į telefoną su daug įdomių režimų pasirinkimų, bet galiu užtikrinti, kad dauguma žaidėjų ilgai neužtruks su šiuo žaidimu jį atsisiuntę. Niekas nemėgsta žaisti neįgaliųjų rungtynių, nebent turi išleisti daug pinigų. Būkite sąžiningi kaip PUBG ar ML, kurie visiškai priklauso nuo įgūdžių.
Jei norite atsisiųsti šį žaidimą, siūlau nelaikyti šio žaidimo serverio, todėl neverta jūsų pinigų papildyti šio žaidimo. Kūrėjas net nesirūpina žaisti kitą žaidimą. Šiame žaidime yra daug klaidų ir apgavikų, gaila, kad kūrėjas atrodo, kad tai net nerūpi. Naujas mano atnaujinimas šis žaidimas pilnas botų ir gaukite botų komandą, o jūsų oponentas 2–3 žaidėjus šį botą taip kvailas, kad jie nepanaikina bombos ir prireikė kelių kartų, kol jie nusitaikė į šį žaidimą beveik pasiekti auksinį šiukšlių
Tai vis dar yra viena iš gerų dabartinių FPS šaudyklių šiais metais. Galiu pasakyti, kad žaidimo mechanika, ginklų balansai daro žaidimą vis dar malonų. Tačiau dar reikia tobulinti. Bet apskritai gerai. Tai gali būti geras fps žaidimas šiuo metu.
Tai gana geras žaidimas, tai PTW žaidimas, bet tol, kol esi įgudęs, beveik niekas negali tavęs nugalėti. Turi gana gerą grafiką.
Ping yra blogiausia. Išskyrus tai, tai gerai.
Negaliu prisijungti, kai atnaujinsiu šią programą.